Torsdag, 17. september 2020

Valg til menighedsrådet

Så er det nye menighedsråd valgt, og tiltræder ultimo november 2020. Se hvem der blev valgt...

Ved valgforsamlingen den 15. september 2020 i Sankt Markus Sogn, er følgende valgt til det kommende menighedsråd:

Medlemmer:

• Benedicte Baumgarten
  • Hanni Bjerre-Christensen
  • Sigrid Brøndum
  • Ole Hobolth
  • Vickie Langlo Nielsen
  • Anders Kallin Jensen
  • Peter Hambro Mikkelsen
  • Birgitte Illum
  • Bodil Højgaard Nielsen
  • Kirsten Mehlsen
  • Ole Torger

Stedfortrædere:

1.Henrik Lund

2.Alexander Illum Vandekerckhove

3.Poul Fihl

4.Carsten Ljungkvist

Senest 4 uger efter valgforsamlingen dvs. 13. oktober 2020, kan der indleveres en kandidatliste og dermed udløses afstemningsvalg den 17. november 2020. Listen skal udarbejdes på Kirkeministeriets godkendte blanket.

Der skal vælges 11 medlemmer til menighedsrådet, og 11 stillere skal underskrive kandidatlisten. Menighedsrådets funktionsperiode er 4 år. Listen kan afleveres på kirkekontoret i Sankt Markus Kirke, Sankt Markus Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C, i tidsrummet mandag til fredag kl. 9.00-13.00.