Koncerter

Årets koncerter i Sankt Markus Kirke

Der er to faste koncertrækker i Sankt Markus Kirke: i januar/februar måned er der fire koncerter, og i maj/juni er der ligeledes fire sommerkoncerter. Alle koncerter er tirsdage kl. 19.30, og der er altid gratis adgang.

Derudover er der i løbet af året enkeltstående koncerter, som annonceres her på siden eller i trykte ugeaviser.

Ved henvendelse til organist Per Skriver på organist@outlook.dk, kan du komme på en mailliste, og modtage nyheder om kommende koncerter.

Markus Kirken Orgel 05APR17

Efterårets koncerter

Koncert, søndag d. 6. oktober 2019 kl. 15.00:

Kirken får denne dag besøg af Haderslev Domkirkes Drengekor. Koret tæller 65 drenge og mænd i alderen 9-62 år!

Ved koncerten vil de synge værker af bl.a. Gade, Bruckner, Brahms, Mendelssohn og Dyson.

Koret medvirker ved særlige gudstjenester i Haderslev Domkirke og har gennem årene givet talrige koncerter i ind- og udland i Europa og USA. Koret har desuden sunget ved koncerter i alle Danmarks 10 domkirker. Til trods for, at koret kun har eksisteret i 8 år, har det allerede, ved flere lejligheder, sunget for den kongelige familie og den danske regering.

Korets dirigent og stifter, Henrik Skærbæk Jespersen, er uddannet fra Vestjysk Musikkonservatorium og overtog, som 31 årig, i 2011 embedet som domorganist i Haderslev Domkirke.

Der er gratis adgang til koncerten.

Musikgudstjeneste, Alle Helgens søndag, d. 3. november 2019 kl. 10.00:

Ved musikgudstjenesten vil kirkens kor være særligt fremtrædende, og synge motetter, der fremhæver stemningen på denne Alle Helgens Dag.

”De ni Læsninger”, søndag d. 8. december 2019 kl. 10.00.

Efter engelsk forbillede og som indledning til julens fortællinger synger kirkens kor satser, der læner sig tæt op af læsningerne suppleret med fællessalmer.

Haderslev Drengekor3