Koncerter

Årets koncerter i Sankt Markus Kirke

Der er to faste koncertrækker i Sankt Markus Kirke: i januar/februar måned er der fire koncerter, og i maj/juni er der ligeledes fire sommerkoncerter. Alle koncerter er tirsdage kl. 19.30, og der er altid gratis adgang.

Derudover er der i løbet af året enkeltstående koncerter, som annonceres her på siden eller i trykte ugeaviser.

Ved henvendelse til organist Per Skriver på organist@outlook.dk, kan du komme på en mailliste, og modtage nyheder om kommende koncerter.

Markus Kirken Orgel 05APR17

Per Skriver giver fyraftenskoncert 24. marts, kl. 17.00

Orgelkoncert 24. marts 2020, kl. 17.00

Kirkens egen organist Per Skriver giver orgelkoncert i kirken tirsdag den 24. marts, kl. 17.00.

Han vil bl.a. spille værker af N.O. Raasted og Max Reeger.

Den danske organist og komponist, Niels Otto Raasted, var elev af bl.a. Max Reger, og hans tidlige værker (som kan høres ved denne koncert) bærer tydeligt præg af den senromantiske stil. En mere nordisk tone skinner dog også klart igennem. Ud over mindre værker af Max Reger, opføres her ved koncerten Raasteds 1. orgelsonate i c-mol samt Præludium og fuga i C-dur.

Koncerten varer ca. 45 minutter, og der er som altid gratis adgang.

.