Børneteater i kirken

Torsdag den 7. november 2019, kl. 10.00 & igen kl. 14.30

Børneteater 2

JESUS er en musikdramatisk forestilling om Jesus fra fødsel til død og genopstandelse.

Forestillingen er fyldt med musikalske og enkle, konkrete scenografiske virkemidler: Masser af udsædvanlige instrumenter, et højtalertårn der snakker, og et evigt foranderligt kostume. Der performes først og fremmest gennem musik, men også med dialog, interaktion med publikum og hele kirkerummet.

Publikum møder de centrale personer omkring Jesus: Jomfru Maria, Johannes Døberen, disciplene - og de dukker op de mest uventede steder. På musikerens baghoved, knæ og albuer. Jesus selv er omdrejningspunktet, og vi møder ham i skikkelse af dukken, som se på billedet. Dukken er i dialog med såvel Maria som alle de andre 'omkringsatte'..

Det er en beretning Bibelens superhelt nr. 1, og vi oplever sjov og alvor, lammende tristhed og stor glæde. Sammen.

Idé, manus, scenografi, komposition, performance: Tine K. Skau.

For hele familien. Varighed 35-40 minutter.